|
|
Autor |
Wiadomość |
rozz
Gość
|
Wysłany: Wto 15:27, 16 Maj 2006 Temat postu: Wasz operator komórkowy |
|
|
Era, Plus czy Orange? W jakiej sieci jesteście, dlaczego akurat w niej, jaka taryfa?
Ja jestem w Orange. Właściwie to Orange Go, który w zupełności wystarcza jak na moje potrzeby. Wcześniej byłem w POPie, nie pamiętam, czemu zmieniłem na Go. W każdym razie karta za 50zł starcza mi spokojnie na 3 miechy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
stodola
Zaawansowany
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Wto 21:45, 16 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
A jak myślicie w jakiej jestem - podpis mówi sam za siebie jestem w erze bo mam zaufanie do niej - nigdy mi sie nie zdarzyło żebym zasięgu nie miał (chyba, że w powojennych bunkrach ), nigdy mnie nie obrobili z kasy jaką miałem na koncie i przez ceny. Teraz jestem w Era Mix (teryfa FUN bo kupiłem new telefon i dlatego), przedtem w Era TT (teryfa Happy Taniej - SMS'y w sieci za 7 gr, poza - 16gr. Minuta w sieci 24 bodajże gr. poza - 69 gr.) Dobra jest era i tyle Przyajmniej nie chrzani Sagemów jak Orange
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Madoń
Bywalec
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Kamień Pomorski
|
Wysłany: Czw 10:01, 18 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Ja jestem w Orange (MIX 50). Jestem w orange już jakieś 5 lat na początku byłem w popie a teraz w mixie. Moj tata jest w orange odkad powstala ta firma i byl jednym z pierwszych klientow (pamietam, ze kiedys jako jedyny u mnie w miescie mial telefon komorkowy) dlatego mam zaufanie do tej firmy. Tylko ze te 50zl starcza mi na jakis 1 tydzien do 2 tygodni...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Jędrzej
Stały bywalec
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Burcina Fascooo :)
|
Wysłany: Pią 20:52, 19 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Plusgsm gdyż miom zdaniem mają najlepszy zasieg w kraju
|
|
Powrót do góry |
|
|
kamil1221
VIP
|
Wysłany: Sob 11:27, 20 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Jak narazie plus mix jestem jeszcze uwiazany stara umowa !!
Ale doze do tego aby karte sim oddac mamie a sam przejde na mojego "kochanego" TAK - TAK!!
|
|
Powrót do góry |
|
|
stodola
Zaawansowany
|
Wysłany: Nie 13:50, 21 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
kamil1221 napisał: | Jak narazie plus mix jestem jeszcze uwiazany stara umowa !!
Ale doze do tego aby karte sim oddac mamie a sam przejde na mojego "kochanego" TAK - TAK!! |
I tak trzymać
A co do ery to w naszym domu jest chyba od zawszwe. Pierwszy telefon jaki kupił mój stary to właśnie w erze w '97 bodajże Ale jaki mmm marzenie w tamtych latach - Dancall HP2711 Nawet w współczesnych latach może się przydać do.. samoobrony waży tyle co 3 sagemy my400x
[link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
|
rozz
Gość
|
Wysłany: Nie 15:10, 21 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Nie taki duży, myślałem, że to będzie większa cegła
Ja we wrześniu będę (w końcu!) zmieniał telefon, ale jeszcze nie wiem czy fundusze pozwolą mi na kupno nowego czy wpakuję się w jakiś abonament -> osobiście liczę na jakieś dobre promocje w Erze z okazji jej 10-lecia (wypada właśnie we wrześniu), tani abonament za 20zł i nowy telefonik za przystępna cenę Ale to jeszcze 3-4 miesiące.
|
|
Powrót do góry |
|
|
stodola
Zaawansowany
|
Wysłany: Pon 20:39, 22 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
A myślałeś nad ofertą Era Fun Umowa na 2 lata. Nie ma, że musisz doładować do danej daty bo inaczej kara albo blokadka - musisz mieć aktywne połączenia wychodzące, inaczej umowa o 1 miesiąc się przedłuży. Cena telefonów jak na mix'ach. Ja w Funie za sagema my400x zapłaciłem 149zł i na 2 lata umowę.
|
|
Powrót do góry |
|
|
rozz
Gość
|
Wysłany: Pon 21:38, 22 Maj 2006 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się - Era Fun to bardzo korzystna oferta, ale ja jedno wiem -> mój kolejny telefon musi być lepszy od obecnego (czyli musi mieć min. wyświetlacz 176x220 256k, aparat 1.3mpx i karty pamięci), a takiego telefonu w aktualnej ofercie Ery Fun nie ma. Zresztą biorę pod uwagę tylko Sagemy i SE Sagem my400x odpada, bo to praktycznie to samo co mam teraz, tylko że z Javą no i świetnym wyglądem SE K700i ma nawet przyzwoitą cenę (349zł), ale on ma aparat 0.3 i brak kart pamięci. Tak więc trzymam kciuki, żeby w Erze pojawił się my500x, bo bardzo prawdopodobne, że to właśnie będzie mój next phone
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ozzy84
Bywalec
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Bielsko Biała
|
Wysłany: Sob 16:18, 22 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
ja jestem w POPie... i uciekam do HEYAH bo normalnie drażni mnie już "tracenie kasy" bo 3 miechy czy miech już minął... a pozatym coś ostatnio w mojej okolicy kombinują i co chwila ni ma zasięgu.. i nie jest to wada telefonu broń boże... a pozatym co jakiś czas przy próbie połączenie z numerem HEYAH słyszę : "NIE MA TAKIEGO NUMERU... " albo "Połączenie nie może by zrealizowane z przyczyn... " etc... Spadam do HEYAH tam jest teraz najlepiej...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Arti
Stały bywalec
|
Wysłany: Pon 21:30, 24 Lip 2006 Temat postu: |
|
|
--
Ostatnio zmieniony przez Arti dnia Nie 12:43, 13 Paź 2013, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Robu
Nowy
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Oświęcim
|
Wysłany: Nie 18:46, 29 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Mój operator to Orange jestem w Orange Go. Miałem popa, lecz skradziono mi telefon i musialem szybko kupić kartę.
Co miesiąc 25zł jest wystarczające!
|
|
Powrót do góry |
|
|
rozz
Gość
|
Wysłany: Nie 20:47, 29 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Ja od poniedziałku jestem znowu w Erze
Moja historia prezentuje się tak:
Era (abo) -> Idea POP -> Orange Go -> Era Fun
Jednego czego nie rozumiem i nie pamiętam, to dlaczego, gdy skończył mi się ten abonament w Erze, nie przeszedłem na Tak Tak'a. Taki fajny numer miałem wtedy
|
|
Powrót do góry |
|
|
szymcio
Nowy
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: NSC
|
Wysłany: Pon 21:50, 08 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Moim operatorem jest Plus(MixPlus) Własnie w tym miesiacu konczy mi sie i przedluzam umowe i kupuje Sagema my501x Pozdro
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tytek
Bywalec
Ostrzeżeń: 1/5 Skąd: MALASZEWICZE
|
Wysłany: Wto 21:19, 09 Sty 2007 Temat postu: |
|
|
Ja mam w Orange dokladnie w POPie telefon byl kupywany w Orange GO ale zmienilem na POP gdyz duzo SMSuje i wykupuje pakiety "1gr za SMS" i mi styka;) jesli chodzi o ERE to najgorszy chlam!!!Bylem w Erze doslownie 3dni zasiegu ZERO!!co najwyzej zagraniczne RUSKIE!!BY-Velcom badz MTS BY;/ a jak mialem ta sieci nie zauwazylem to mi kasy zjadalo z konta jakbym gadal z roamingiem;/ ERA DO KOSZA!!Dobrze ze ja przejmujeT-Mobile:) moze polepszy warunki bo teraz jest tragicznie (jak dla mnie) POP rzadzi:P
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|